Termeni si Conditii

Programul Maximum Impact Mentoring este proprietatea intelectuala a The John Maxwell Company USA. Persoanele abonate in cadrul acestui program au dreptul la parcurgerea materialelor oferite. Este interzisa descarcarea materialelor audio/video, difuzarea lor in alte parti sau instrainarea datelor de logare.
Prin inscrierea in acest program, particpantul intelege ca proprietatea intelectuala asupra materialelor ramane la The John Maxwell Company si orice fel de utilizare diferita de parcurgerea lor in scopul dezvoltarii personale se va face doar cu acordul scris al proprietarului.

Orice participant in acest program are dreptul si posibilitatea de a renunta oricand la participarea sa in cadrul programului. Renuntarea la program implica automat pierderea accesului la materiale, inclusiv la cele obtinute deja. O data intrerupt programul, contul abonatului va fi dezactivat complet. 

Renuntarea la program se poate face prin un email la office@johnmaxwellteam.ro sau prin simpla neplata a abonamentului lunar.
Intarzierile de plata pot atrage intreruperea programului si pierderea accesului atat la materialele viitoare cat si la cele trecute.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la office@johnmaxwellteam.ro